Računalniki POSLOVNE linije

Najvišja kakovost, dolga življenjska doba.

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

  • Domov
  • / Obnovljeni gaming računalniki – prihranite!

Obnovljeni gaming računalniki – prihranite!

V svetu sodobnih video iger, kjer se realnost in virtualnost prepletata v neverjetno realistično izkušnjo, postaja kakovostna strojna oprema ključnega pomena za vsakega resnega igralca. Gaming računalniki so namenski računalniki, ki so izredno zmogljivi, hitri in prav vsi imajo spektakularno grafično kartico. Žal pa lahko za dober gaming računalnik zapravite celo premoženje. Ko se želja in ugodna ponudba združita, je optimalna izbira obnovljen gaming računalnik. V tem članku vam bomo na kratko predstavili gaming računalnike, izvedeli pa boste tudi več o obnovljenih gaming računalnikih, ki so na voljo pri največjem prodajalcu obnovljenih računalnikov v Sloveniji.

Igranje igric je postalo zelo popularno tudi v Sloveniji.

 

Ključne komponente Gaming Računalnika

Pri izbiri gaming računalnika je ključnega pomena poznavanje osnovnih komponent in njihovega vpliva na igralno izkušnjo.

Procesor (CPU)

Procesor je srce vsakega računalnika. Za gaming so priporočljivi zmogljivi večjedrni procesorji, ki omogočajo hitrejšo obdelavo podatkov. Procesorji serije Intel Core i5/i7/i9 in AMD Ryzen 5/7/9 so odlična izbira.

Grafična Kartica (GPU)

Grafična kartica je ključna komponenta gaming računalnika. NVIDIA in AMD sta vodilna proizvajalca grafičnih kartic – tu je priporočeno, da se dobro seznanite katera grafična kartica je primerna za igranje vaše/vaših iger, saj so velika cenovna odstopanja.

Pomnilnik (RAM)

Za sodobne igre je priporočljivo imeti vsaj 16 GB RAM, saj omogoča hitrejše nalaganje iger in bolj tekoče igranje. Več RAM-a pomeni boljšo zmogljivost pri večopravilnosti. RAM ni tako draga komponenta, pa zelo pohitri odzivnost gaming računalnika, zato vam priporočamo, da ne varčujete.

Shranjevanje (HDD)

SSD diski so postali standard za gaming računalnike zaradi njihove hitrejše hitrosti nalaganja v primerjavi s tradicionalnimi trdimi diski. SSD z najmanj 500 GB prostora je priporočljiv za shranjevanje iger in drugih aplikacij.

Napajalnik (PSU)

Zmogljiv napajalnik je bistven za stabilno delovanje sistema. Napajalnik mora biti močnejši kot pri navadnem računalniku, saj mora skrbeti za dobro hlajenje vseh komponent.

Večina gaming računalnikov se sestavi po delih.
Cenovno privlačna opcija pa je tudi obnovljen gaming računalnik. Ste že slišali za obnovljene računalnike?

 

Obnovljeni računalniki

Obnovljeni računalniki so računalniki, ki so bili v uporabi v podjetjih, kjer računalnike najemajo in jih redno menjavajo. Torej obnovljeni računalniki so že bili uporabljeni, vendar so s strani profesionalnih tehnikov pregledani, testirani, nadgrajeni in pripravljeni za ponovno uporabo.
Največji ponudnik obnovljenih računalnikov v Sloveniji je BBT.si, ki se ponaša že z več kot 20 leti poslovanja in najvišjim standardom obnove pri nas.

Vsak obnovljen računalnik pri BBT.si je dovolj zmogljiv za vse vrste sodobnih opravil in ima tudi garancijo – računate pa lahko na pol cene novih računalnikov.

Največja izbira obnovljenih računalnikov v najvišji kvaliteti je na voljo pri BBT.si

 

Gaming računalnik pri BBT.si

Obnovljeni računalniki pri BBT.si so iz boljše, POSLOVNE serije in so zagotovilo za 3x daljšo življenjsko dobo od povprečnih računalnikov, zagotavljajo stabilno, hitro, tiho delovanje brez okvar, zato so obnovljeni računalniki iz POSLOVNE linije optimalna izbira za vse vrste opravil.

Z namenom ponuditi cenejše opcije gaming računalnikov pri BBT.si sestavijo gaming računalnik po želji kupca, ravno tako kot bi kupili novega po delih.
Obnovljene delovne postaje, ki so najbolj napredni računalniki z posebno zmogljivimi ventilatorji za hlajenje in z močnimi procesorji nadgradijo z popolnoma novo grafično kartico, ki zmore, da vaš otrok (ali pa ste to vi?) odigrati tudi najbolj zahtevne igre.

Z izbiro obnovljene različice gaming računalnika boste prihranili vsaj pol cene od novega – pa še opazili ne boste, da ni nov.


Gospa, ki je kupila pri BBT.si gaming računalnik za sina je tako lepo povzela: '' Zgleda kot nov, dela kot nov, samo pol cenejši je. Če mi ne bi povedali, da je obnovljen in ne nov, sploh ne bi vedela.
Enostavno sem navdušena, ker smo prihranili toliko denarja!''

Preverite aktualno zalogo tukaj in prihranite tudi vi!

obnovljeni gaming računalniki

Obnovljeni gaming računalniki pri BBT.si imajo zmogljive procesorje, odlično hlajenje,
nove grafične kartice in super ugodno ceno.

 

Obnovljeni gaming računalniki imajo pri BBT.si vsaj 12 mesecev garancije, ki jo lahko z drobnim doplačilom podaljšate na 2 leti. Grafične kartice, ker so popolnoma nove, pa imajo garancijo proizvajalca, ki je po navadi 3 leta. Pri BBT.si je njihovim strankam na voljo tehnična podpora in lasten, hitro odziven servis.

Predsodek, da obnovljen gaming računalnik ne bo dovolj hiter, dober ali zmogljiv, je popolnoma odveč.
Fizično so računalniki dobro ohranjeni, delujejo enako brezhibno kot novi. Če pa pomislite na okolje, so tudi trajnosten nakup. 

Z izbiro obnovljenega gaming računalnika boste prihranili zajeten kup denarja, uživali pa boste v premium razredu POSLOVNE linije opreme. Prodajalci pri BBT.si so prijazni, pošteni, profesionalni in govorijo v vam razumljivem jeziku. Vaše želje pretvorijo v tehnične specifikacije in številke. Vabljeni k nakupu pri BBT.si tudi vi!

KOT ZANIMIVOST!

V BBT.si so na voljo le gaming računalniki, gaming prenosnikov pa nikoli nimajo na zalogi.
Zakaj?

Menjava grafične kartice v namiznih računalnikih ali delovnih postajah je enostavna in hitra. Menjava grafičnega čipa na matični plošči prenosnika pa je precej kompleksno opravilo. Pravzaprav pa menjava grafičnega čipa v prenosnikih niti ni rentabilna. Zato gaming prenosnikov v POSLOVNEM razredu računalnikov ne boste našli v ponudbi.

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

ponudnik POSLOVNIH računalnikov.

22.322+

22.322+

zadovoljnih strank

Lahko nam zaupate

Lahko nam zaupate

Obnovljene računalnike prodajamo že 18 let.

Naročite se na e-novice

© 2018 - 2024 Brown Bear Team d.o.o. Vse pravice pridržane.